Noir!

Dåså! Då är det nästan bestämt. Vi kommer förmodligen skippa Eon-spelandet och istället gå över till Noir. Eons system är aningen för omständigt för spelgruppen och då detta verkar döda spelglädjen en hel del är det lika bra att byta spel. Orkar inte modda Eon till ett nytt system, inte kommit dit än...

Så nu blir det Noir! Jag har suttit och gjort ett gäng Huvudpersoner (som Rollpersonerna heter i Noir). De vi har nu är:
Godtrogen Student, Alexanders huvudperson. Denne är fullständigt skuldsatt, har nedsatt hörsel samt är mycket rädd om sitt eget skinn. Han pluggar natur och fysik och vill gärna betala tillbaka sina skulder. Behärskar Ketiska, språket som pratas bland prästerna. Vapen: Darov 6/6, 6mm kaliber.
Tvivlande Författare, Mackans huvudperson, som precis fick namnet Francis. En någorlunda känd författare vars karriär inte riktigt går lika bra som förr. Han försöker hitta inspiration till en ny bok och försöker leva upp till folks förväntningar. På grund av karriärsfallet lider han av en smärre depression. Har även fobi för fängelser. Vapen: Breer z.9, 9mm kaliber.
Kaxig Taxichaufför, Jonathans huvudperson. Efter några år i fängelse bestämde han sig för att ta sig an ett riktigt jobb och slutade upp som taxichaufför. Han lider av mardrömmar efter fängelsetiden samt av klaustrofobi. Är även väldigt svag för hasardspel.
Är mycket förtjust i sin taxibil och sköter den som om den vore värt en förmögenhet. Vapen: R&S .38 Polis, .38S kaliber.

Detta är så det ser ut innan vi börjat spela iallafall. Förmodligen kommer det göras lite förändringar allt eftersom, men vi har en grund, och det är alltid något. Som ni märker har alla vapen, detta för att Sandukar har ett klimat där det helt enkelt är säkrast att ha ett sådant. Om man vill överleva vill säga.

Kommentarer
Postat av: Alko

Peppigt! Det här ser fint ut! Nästa spelmöte?

2008-10-18 @ 11:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0