Let's finish this.

Tre intresserade, fortfarande typ sju kvar då ju! Kom igen, alla kan!
Jag sitter och skissar på några slut. Har snart ett helt A4 fyllt med tre olika, alla blev dåliga. Jag skäms. Eller de blev inte dåliga, bara ointressanta kopior av varandras melankoliska känsla. Jag vill inte ha sorg, jag vill inte ha grått, jag vill inte ha det. Inte nu. Inte då andra ska skriva. Vill inte slösa bort den lilla talang jag har. eh... Ursäkta. Jag vill bara skriva något annat. Så ja, mycket bättre. Iallafall, jag gör så gott jag kan!

"Vad sysslar du med?" Rösten är hård, det är en bestämd person som talar.
"Va? Eh... Jag försöker skriva ett avslut på en his-"
"Du! Inte den tonen till mig! Är det förstått?" Det rycker i röstens ögonbryn. "Jag vill inte veta av något djävulskap!"
"Jag förstår int-"
"Och avbryt mig inte när jag talar med dig!"
"Va-"
"Är du helt bakom flötet? Dum i huvudet? Idiotisk? Saknar du vett, pojkdjävel? Inte undra på som du ser ut."
"Men det var då helv..."
*piiip*

En idé!

Jag funderar på en sak. En rolig liten bloggsak. Det är vad jag funderar på. Men för det behövs några frivilliga bloggare som anser sig själva någorlunda duktiga på att skriva. Jag ska berätta snabbt hur jag hade tänkt att det skulle gå till.
Någon, förslagsvis jag, skriver ett slut på en kort berättelse. Sen är det er uppgift att skriva en berättelse som leder fram till det slutet. Jag har själv upptäckt att svårigheten bed berättelser är att komma fram till ett slut. Början och mitten är ofta inget problem, utan det är avslutet.
Inte minst får vi någon roligare användning av våra kära bloggar utöver uppdateringar om vad som hänt, plus att några bloggar kanske faktiskt blir uppdaterade igen.
Nu kommer det stora problemet, finns det några som är intresserade? Antalet spelar ingen roll, alla får samma avslut, och samtliga deltagare kommer läggas upp på länklistan, om de inte redan finns där.
Nå, finns det något som helst intresse?

TV-tittande.

Jag såg nyss på film. På TV. Jag såg nästan hela filmen innan jag gick där ifrån. Jag undrar hur längesen det var jag faktiskt såg en hel film på någon av kanalerna 3,4,5 och 6. Jag menar. En timmes aktiv film tar ju två timmar att se. Reklamen tar död på mig!

Total tristess

Jag går fram och tillbaka i rummet. Ibland svarar jag på något som skrivs på msn, sen går jag fram och tillbaka igen. Utan att tänka på det börjar jag smått städa undan på skrivbordet, slänga gamla kvitton, flytta bort böcker. Jag känner värmen på elementet och inser att "Oj, kanske borde dammsuga". Vad är det som händer? Jag spontanstädar, bara sådär. Utan att ens tänka på det. Något måste vara fel!

Och jag behöver en ny bokhylla. Min är full...

Matbordsbloggning

Nu sitter jag vid matbordet med en kopp kaffe samt en del av moders hembakade äpplekaka. Det är gott. Jag kom precis hem efter en tredagsvistelse i Den stora staden Göteborg. Håret ser ut som det brukar efter tre dagar utan dusch och nacken är stel efter en obekväm sovställning. Jag som brukar tycka den där soffan fungerar utmärkt att sova i. Kanske var något fel på den, eller mig, den här natten.
Tentorna gick inte alls bra. De gick rent ut sagt skitdåligt. Genkitentan gick nog helt okej. Men hörförståelsen ska vi inte ens prata om. Seriöst. Långa, svåra, komplicerade meningar som man inte förstår med mitt vokabulär. Nej, usch säger jag bara.
För andra gången på kort tid sitter jag med den bärbara datorn också, helt otroligt. Förra gången för att jag inte orkade sätta igång den stationära, och nu för att det är så förbaskat jobbigt att bära ner den stora jäveln bara för att jag vill sitta här samtidigt som jag sitter vid matbordet.

Så är det. Och oj vad jag skriver massa skit just nu. Helt otroligt. Jag skulle för övrigt vilja tacka de tre som gav så fina kommentarer angående Experiment, speciellt Grannfrun då detta var mycket oväntat. Och oväntade källor är alltid bra, eller hur? Det är precis detta som får mig att vilja fortsätta skriva meningslösa texter med något försök av stämning i. Och vem vet, någon dag kanske jag blir bra på det?

Om sisådär fyrtio minuter ska vi sätta oss i bilen, jag och mor, för då bär det av mot Henån. Jag ska repa med Tigerhype, och hon ska träna Yoga. Detta kan bli sista repet innan Öppen Scen på Sinclair, där vi ska spela. Eller så hinner vi med ett till, vem vet?

Gårdagen tillbringades hos Markus och Tina i Göteborg som sagt. Vi spelade Arkham Horror, ett spel som grundar sig på H.P Lovecrafts böcker om Cthulhu (med den jobbiga stavningen). Det var skitkul. Förmodligen var det den bästa slutboss jag någonsin mött. Den var ju nästan omöjlig att vinna över. Och vann, det gjorde vi bannemig inte. Men vad fan, djävulen finns i detaljerna, vem bryr sig om att vinna. Egentligen?

"Djävulen finns i detaljerna" - mitt nya favorituttryck.

Alla har sina syndabockar. Vissa skyller på felaktiga domare, andra på ekonomiska kriser och några på dålig rygg. Göran Hägglund, däremot, han skyller på djävulen han.

"I går inledningstalade Göran Hägglund på Läkemedelsriksdagen på Folkets hus i Stockholm. I eftersnacket med moderatorn använde KD-ledaren uttrycket 'Djävulen finns i detaljerna', varpå han fick frågan hur djävulen påverkar Kristdemokraterna. 'Han verkar ha ett ordentligt grepp om opinionsinstituten', svarade Hägglund."
Krisen i KD, GT, Fredag 23 Januari 2009.

Experiment.

Ögonen lyser svagt i mörkret. Tittar på mig, iaktar mig. Dessa jävla ögon. Varje natt finns de där. Jag drar täcket över huvudet, andningen blir tyngre och luften blir kvav. Endast klockans tickande hörs. Tiden går men jag vågar inte dra undan täcket. Rädslan är för stark. Trummandet mot fönstret vittnar om att ett lätt regn har börjat falla, trots att det är vinter.
   Långsamt drar jag bort täcket, jag måste ha luft. Mina hönder darrar svagt och jag ser mig omkring. Ögonen syns inte till, vilket bara tycks öka tempot på pulsen. trots regnet smattrande kan jag höra hjärtat slå. Dessa jävla ögon. Någonting blinkar till i andra sidan rummet. Snabbt drar jag täcket över huvudet igen. Men någonting var fel, någonting stämde inte. Jag vågar mig på en snabb titt. Rött blinkande, andra sidan rummet. Tankarna viner genom huvudet. Brandvarnaren. Det måste vara den. Vad skulle det annars vara? Efter all denna tid har jag lärt mig känna igen ögonen, de är inte röda. Oroligt vrider jag mig fram och tillbaka i sängen. Det värsta är vetskapen om att det inte finns något jag kan göra åt det. Ingenting.
   Dessa jävla ögon.

Vad sägs om att köpa en mp3 och skaffa sig lite jävla vett?

Jag sitter på spårvagnen. Läser en bok. In kommer tre killar i femtonårsåldern. Alla med kortklippt hår och häng. Två av dem har stora munktröjor och den tredje bara en T-shirt, trots att det bara är några få plusgrader ute. De sätter sig på ett fyrmannasäte, till höger om mig och en av dem drar fram en mobil och börjar spela musik på hög volym. Hiphop. Jag suckar och sätter igång iPoden.

Sitter och äter vid köksbordet hemma. Ner för trappan kommer lillebror med sin mobil, spelandes en In Flames med alldeles för mycket diskant på grund av mobilens högtalare. Det låter skit.

Jag tar en kaffe på ett café i Göteborg medan jag väntar på bussen hem. Jag läser en Metro. Dörren öppnas och två killar runt fjorton år kommer in och spelar punk på sina mobiler, högt. De beställer ingenting, utan bara står där. Det är kallt utomhus, det är nog därför. Efter en stund går de därifrån igen. Mobilen spelar fortfarande musik.

En natt i mängden.

Fredag natt. Det luktar vanilj med undertoner av kvav instängdhet. En halvskriven sångtext ligger bredvid luktljuset och under texten ligger massa gamla läxor som aldrig blev färdiga. Det enda som hörs är datorns surrande samt knackandet på tangenterna. På msn diskuteras främlingsfientlighet och fördomar, samtidigt som magen kurrar. Men hungern får ge vika. Det är för sent för att äta. Det tjänar ingenting till.
   Det är mörkt utomhus, och i fönstret syns bara en skev återspegling av vad som finns i rummet. En av glödlamporna i taket är sönder och trots ett tappert försök av de kvarstående ligger rummet i ett dunkelt sken. Dova snarkningar hörs och någon vänder sig i sin säng i rummet bredvid.
   På morgonen vaknade han i Göteborg, på en madrass i ett kallt rum hemma hos en kompis. Dagen innan hade det varit tebjudning och senare utgång på Rockbaren. Det hade varit givande, även om vissa saker saknades. En trummande huvudvärk i brist på koffein gjorde honom trött och osocial. Och bristen på pengar gjorde inte heller saken bättre. Men i det stora hela var det en lyckad kväll. Bussfärden hem från Göteborg var händelselös. Tröttheten höll i sig och varken bok eller musik gav någon ro. Ingen pratade på bussen. Det var helt tyst utöver motorns oväsen. Några minuters sömn då och då sabbade tidsuppfattningen och det var en förvirrad ung herre som gick av vid Torp. Där köpte han en grillad med bröd och satte sig därefter på nästa buss.
   Någon hostar till, suckar och vänder sig åter en gång. Det blir tyst igen. Trött ser han sig omkring i rummet. På sängen ligger på iPod, böcker och kläder. Mitt på golvet står en förstärkare och ett gitarrfodral står lutat mot den. Trött börjar han flytta undan sakerna från sängen, konstaterar att morgondagen primärt kommer gå åt till studerande och stänger därefter av datorn.

I rummet bredvid knarrar en säng. Det verkar som om någon inte finner ro i sin sömn i natt. Doften av vanilj ligger fortfarande tung i luften.

World of FOOLS!

Ojojoj.. Jag är så ilsk, jag är så förbannad. Det finns gränser. Det gör det faktiskt...

//Coffee, som darrar av återhållen ilska.

Statusuppdatering

Nu är man arbetslös då. Var hos Arbetsförmeldingen idag, och ska bara fylla i lite saker. "Status: Arbetssökande", hur låter det? Inte bra, tycker jag. Vi vet ju hur bra det brukar gå för mig när det gäller att söka jobb liksom. Vissa har tre jobb, jag och många andra får inte ens ett nej.

Hörde att det ska bli tillåtet för homosexuella att ingå äktenskap den 1 Maj i år. Jag tycker det är jättebra. Det jag inte tycker är bra är att beslutet är osäkert för att Kristdemokraterna inte gillar det. Jag menar, vad fan! Sex partier vill genomföra det, ett vill inte. Finns det ens något att diskutera? Även om jag har svårt att hitta fördelar med religion måste jag erkänna att det kan vara bra för den enskilda individen att ha något att tro på. Men religionen har fan ingenting att göra i politiken!
Pfft!

//Coffee, som är arbetslös och pank.

ams.se

Jag sitter för tillfället på platsbanken.se och deppar över den nuvarande jobbmarknaden. Ännu mer deppar jag över hur platsannonserna faktiskt ser ut. För hur ska man kunna ta en arbetsgivare seriöst som söker "kassa arbetare med tidigare butiks erfarenhet och data kunskaper"? I samma annons är det även viktigt att "behärska svenska i tal och skrift." - Världen är bra konstig ibland.

Söndag.

Nu är det söndag, jag kom precis hem. Det har varit en lång vistelse borta från hemmet nu, och det har varit kul, om än ansträngande. Det har druckits alkohol, det har spelats tv-spel. Det har varit trevligt och det har varit tröttsamt. Lördagen spenderades först hos Majk med Joel och Mica, och senare hos Markus och Tina, tillsammans med massa annat folk. Pizzan var god, tack för delad pizza Räkan, även om jag betalade denna gången.
Hos Lars och Lena spelades det Warhammer. Det var kul. Två mot en, en mycket jämn strid, helt klart värd att spelas igen.
Imorgon blir det rep, vi är för tillfället fullt band och har en hel del att repa på.
Jag funderar på att skippa B-kursen i japanska helt, då tempot är alldeles för högt och jag hinner inte lära mig allt vi ska för att kunna göra bra ifrån mig. Det är synd men sant. Jag tror jag kan lära mig språket lättare på egen hand. Så är det.

Jag har även köpt Drakväktare, en bok av Andreas Roman. Det lilla jag läst hittills har varit bra, även om han utvecklats otroligt mycket tills de senare böckerna. Jag måste få tag på Mörkrädd sen också.


Det här går ju fint. Har fått in hela tre svar, och inte en enda dubbelpost, helt otroligt.
Charlotta och Helenhar fel. Det finns faktiskt inget fjärde alternativ. Den tråkiga och odjupa Tess har därmed rätt.
Dåså, följdfråga - varför? Varför finns det inget fjärde alternativ?

-

Ah, jag älskar att försova mig.

Rutin

Jag har hittat min rytm, min bpm om ni förstår. Dock vet jag inte hur länge den kommer hålla, men det har fungerat fint i två dagar nu. Jag ska berätta för er hur den går till.
Vid 10:00 ringer klockan, jag klagar och stänger av den, sätter den på snooze. Den ringer var åttonde minut och varje gång tror jag att det är något annat som låter. När klockan blir 11:40 är det dags att gå upp. Ja, jag snoozar ganska länge.. Jag tar boken, Wheel of Time och går ner till matbordet. Efter ett toabesök sätter jag på kaffe och dukar fram mackor samt pålägg. Sedan sitter jag och äter, läser och dricker mitt kaffe i sisådär 30 minuter. Efter det dukar jag av och går in och lägger mig i soffan, tänder lampan och fortsätter läsa. Drar filten över mig och ligger där en stund. Sen går jag upp, sätter mig framför datorn med gitarren i knät. Spelar lite, kommer på några riff, tränar lite på More than a feeling.
   Efter en stund upptäcker jag att en kopp kaffe inte räcker på långa vägar (Det är ungefär där jag är nu...). Så jag går ner och sätter på en kopp till.
*brb*
Så, men en ny kopp kaffe bredvid mig sitter jag en stund framför datorn. Ända tills jag kommer på att jag måste plugga lite. Jag tar fram kanjiboken och börjar med att repetera de jag lärde mig dagen innan. Det vill säga cirka 8-10 kanji. När detta är gjort går jag vidare till dagen.
   Efter plugget är det dags för lite mer gitarr och sen kanske dags att elda lite eller möjligtvis kolla på nästa film. Den här gången blir det The Breakfast Club.

Och så fortsätter det. Slappt helt enkelt.

Jag har en fråga till alla som läser här! Det är så att jag och Iris diskuterade lite filosofi igår, och jag kom att tänka på en gammal uppgift jag fick på en filosofilektion en gång. Den var kul, jag kommer ställa er inför den nu. Den handlar om verkligheten. Redo?

En fotbollsmatch kan sluta i tre resultat - Lag A vinner, lag B vinner, eller att inget lag vinner (oavgjort, domaren avblåser matchen, en blixt dödar alla spelare, matchen startas inte etcetc). Men finns det ett fjärde resultat, och i så fall, vad är det?

Så, tänk nu. Och presentera era svar för mig.
Jag räknar med kanske.. Två svar. Detta pga dubbelpost, men jaja. Kör hårt!

Eternal sunshine of the spotless mind

Den såg jag idag. För bara några minuter sedan. Känslan av näst intill perfektion sitter fortfarande kvar. Jim Carrey är lika bra som vanligt, om inte snäppet bättre. Jag tror jag gillar honom mer i hans seriösa filmer, då det framgår vilken otrolig skådespelare han faktiskt är.
Alla som inte sett den, se den. Det är verkligen ett måste!

1559

Snart tre sidor skrivna. Att förbereda framför ett spelmöte innebär ganska mycket jobb. Men då det är nästan lika kul att förbereda som att spela gör det absolut ingening. Och att se hur allt man föreberett går totalt åt helvete bara för att spelarna just är spelare är ganska roande det också. Fast jag tror det kan bli lite bättre den här gången, då jag lägger upp det på ett helt annorlunda sätt jämfört med då vi spelade Eon med Alx, Mark och Jont. Om det beror på att Noir har ett såpass annorlunda spelsystem eller om det faktiskt kan vara så att jag utvecklats lite som Spelledare har jag inte den blekaste aning om. Det återstår att se.

Tentorna gick inte riktigt lika bra som jag hade hoppats. Realiatentan fick jag G på, men på både Genki och Praktisk språkfärdighet gick det inte alls bra. Vet inte hur åt helvete det gick, men ett underkänt är ett underkänt. 60% för godkänt är fan alldeles för högt...
   Så nu blir det allt plugga ytterligare två veckor, på kanji, grammatik, språkfärdighet och textkurs... Mums, ser så fram emot det.

Sa jag att jag har fyra målade dvärgar nu? Om inte; Det har jag. Mowahaha!

Deepdipp

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.
-tjuvlyssnat.se

Ja, nu är det mys! Bannemig. Nu sitter jag ensam på rummet framför datorn med gurka och vitlöksdipp. Det ni! Snart sätts WAR igång, och då händer det grejer.
Den här veckan blev fullbokad helt plötsligt. Jättesnabbt. Men det är okej, då slipper man sitta hemma och mögla iallafall.

Du gamla du fria, du svinfega nord

Vet ni vad jag finner oerhört löjligt och tramsigt?
Vet ni vad jag blir helt galen på varje gång jag ser?

Det är dessa ord: "Varför får man inte vara stolt över att vara svensk? Varför får man inte ha svenska flaggor eller sjunga nationalsången öppet? Varför är man rasist bara för att man är stolt över sitt land? Jag vill kunna bära svenska flaggan öppet, jag vill kunna sjunga nationalsången i mitt egna land!"

Vet ni varför jag hatar det så innerligt?
För att varenda jävel som använder de argumenten är fanimej nationalister, rasister och oftast riktiga jävla svin! "Jag känner mig stolt över Sverige, jag hissar den svenska flaggan, stämmer upp rösten i Du gamla du fria, rakar skallen, på med kängorna, glöm inte jackan med Sverigepin!"
Ser ni var jag vill komma?
Jag inte det minsta problem med folk som är stolta över Sverige, med folk som faktiskt tycker vår urusla nationalsång är bra eller som har en svensk flagga utanför huset.
Jag ogillar bara väldigt mycket när folk använder dessa "argument" för att vi ska tycka synd om dem. För att de som "älskar Sverige" ska få sympatier för att de inte får säga och göra vad fan de vill.
Nej fy fan. Någon måtta får det vara.

Rekord på bloggen!

Det här är helt otroligt. Jag blev så otroligt förvånad. Hade aldrig kunnat tro det. Bannemig. Lyssna här liksom!
Både den 4 och den 5 januari hade jag 10 unika besökare (dvs 9) ! Och jag lovar, det var inte jag som surfade in på massa olika datorer. Jag är så nöjd.
Det är nytt rekord, bannemig. Dock går siffrorna nu ner mot vanligare värden, såsom 5 (4) och 3 (2) per dag.
Men det är okej..

Bad hair season

Vissa dagar vaknar man, duschar och äter. Och sen upptäcker du att när du kollar dig i spegeln att "Fy satan, håret ser ju faktiskt bra ut idag. Det måste förevigas!"
*Hämtar hårspray*
Med ett lätt leende på läpparna lämnar du toaletten - nu fan, nu sitter den. Och fy fan vad bra det ser ut.
Du börjar ta på dig ytterkläderna, och du kikar ut genom fönstret. En hemsk syn möter ditt öga.
Hilmen är grå och det kalla regnet piskar de bladlösa träden. Inte en själ är ute och vinden får träden att försöka gå under telefonledningarna, de under marken. Träden har det sannerligen inte lätt, inte nog med att människor hugger ner dem, älgarna kliar sina horn mot dem och hundarna pissar på dem - till och med vädret är emot dem...
Men nu hamnade vi på villovägar...
Du börjar darra, svetten tränger fram i pannan och med sorgsen blick tar du på dig en mössa. Och den sitter där den sitter, ända tills du kommer hem igen.

Fredrika möter Sminkmaffian

Det var kallt ute, hade södra Sverige haft snö nu för tiden skulle den legat i stora drivor längst vägkanten. Skolbussarna skulle stått stilla och hälften av Sveriges befolknings skulle legat hemma i förkylning. Vid varje andetag bolmade en stor mängd rök framför Fredrikas ansikte. Hon tyckte det var helfestligt, skrattade förtjust och klappade i händerna. De människor som gick förbi log varmt åt hennes lefullhet, och ibland stannade det någon för att fotografera henne. Då stirrade hon djupt in i kameran, bolmade fram en liten röktomte och skrattade sedan högt igen.
   Efter att en grupp kostymklädda asiater motvilligt lämnat henne efter en snabb på klockan och ett högt tjut kom tre stycken tuggummituggande tjejer fram till henne. Två av dem var iklädda korta kjolar, och den tredje hade långa tighta byxor nedstoppade i ett par bruna skinnstövlar. Fredrika tittade upp och noterade deras totala avsaknad av jackor. De synade skeptiskt häxan uppifrån och ned och tillbaka igen, oavbrutet tuggande.
-Alltså... Varför har du så fula kläder? Det ser ju för jävligt ut. Och du borde verkligen göra något åt den där frisyren, sa tjejen med byxor.
   Fredrika stannade upp, hennes blick flackade mellan de tre tjejerna och rynkade ögonbrynen medan hon tankfullt puffade fram en kinesisk drake som skrämt flydde därifrån. Hon gick fram till långbyxan och ställde sig på tå för att nå upp till hennes ansikte. Intensivt tittade hon på den lilla finnen som satt till höger om näsan [Oj, piercingen, ursäkta. förf anm.].
-Ursäkta om jag är frågvis, men... Finns det någon som faktiskt sett er naturliga hudfärg?

Tsumaranai!

Ojoj... Jag som tyckte det var tråkigt att plugga japanska genom att plugga in massa konstiga verbavslut och sitta och översätta konstiga meningar. Det är ingenting jämfört med hemtentan.. Att sitta och läsa i en historiebok som inte ger tillräcklig information för att kunna göra någon vettig bedömning av vad man ska skriva. Inte heller får jag tillräckligt med information för att skaffa mig en åsikt, som jag ska diskutera. "Diskutera vad det innebar för skillnad för Japan när buddhismen introducerades av Sogaklanen år 587." Mycket irriterande.

Choked by Conservatism

Nu fan. Nu ligger den uppe. Den nya, fantastiska, nästan inte falska låten Choked by Conservatism. Jag förväntar mig en djup och hektiskt diskussion här på forumet av er kära lyssnare om vad jag vill ha sagt med låten. Men då detta är en mycket skrattretande önskan kan jag väl säga direkt att det är en kritik mot det konservativa samhället vi lever i. Detta så som kyrkan, USA, samtliga människor i världen och Gud den Allsmäktige. Så, nöjda nu?

Lite tack ska väl delas ut också.

Jag skulle vilja tacka: Alexander "Grannen" Bergil, för hjälp av inspelning, idéer, inspiration till idéer, kör, gitarrslingor, mixning, produktion, borttappning av reason- och .wavfiler samt lite fler saker.
Cecilia "Mamman" Bergil, förutlåning av sovrum som inspelningsstudio och plats för förvaring av mikrofon med tillhörande mikrofonstativ.
George "Imbecile" W Bush och all världens religion, för grundidé och för att de helhjärtat har ställt upp för att göra världen till en bättre plats genom att alltid ställa upp för alla som behöver det.

Låten heter alltså Choked by Conservatism och är min första låt i år med min solotprojekt Caliber. Det vore trevligt om ni kunde lyssna på den åtminstånde en gång och kanske till och med vara så vänliga att ni skriver något halvhjärtat om vad ni tyckte om den. Jag vet att det är mycket begärt, men ändå.

Conservatism through...?

Snart, nu är det inte långt kvar. Efter många slitsamma timmar hos grannen har äntligen en ny låt snart färdigställts. Vad den heter är en överraskning, för både er och mig. Men bra, det är den.
På söndag lär den ligga uppe på Calibers myspace, kolla in den då!

Det nya årets afton.

Nu är det dagen efter dagen till årets kanske mest värdelösa högtid. Näst efter Mors- och fars dag samt Alla hjärtans dag då såklart, men dessa räknas inte som högtider, annat än för affärerna. Nyår var det ja. Större delen av Sveriges super sig redlösa och skjuter raketer mot skyn och mot varandra. Misshandel och trakasserier, stölder och allmänt bråk. Visst är det en fantastisk högtid?

Nåja, jag har som sagt aldrig varit särskilt mycket för nyår, det har oftast blivit att vi har varit hos min faster som bor rakt över vägen, eller att vi har varit hemma och skjutit raketer. Underbart, för raketer är ju så jävla skoj menar jag. "PANG (Aj! Mina öron!), glitter - slut. Då kör vi nästa". Det har varit ett under om jag ens orkat hålla mig vaken till strax efter tolv, vilket vanligtvis aldrig brukar vara ett problem. Förra nyår var vi hos Rasmus, det var trevligare, och roligare. Men fortfarande ingen höjdare. Vi skålade med alkohollös cider vid tolc och rasmus däckade vid ungefär samma tid. Året innan dess var vi också hos Rasmus. Då spöregnade det och vi vandrade upp och ned mellan Henån och huset mitt i skogen. Och folk på torget sköt raketer in i folkmassorna, stal förstärkare och sköt raketer mot förbifarande bilar.

2008 års nyår däremot. Det var något extra. Det tillbringades i Göteborg, med delar av spelföreningen. Först åt vi god mat, mycket god mat (Tack för maten, Markus och Tina), och sen satt vi och tjötade. Alkohol förtärdes, men ingen blev särskilt full. Två öl, två äckliga breezers samt lite whiskey för min del. Precis lagom. Vid tolv gick vi ut och fick ont i öronen, kollade på raketer och frös. Sen gick vi in igen. Och fortsatte prata och lyssna på musik. Någon gång mellan tolv och ett kikade Malin förbi och allt fortsatte vara trevligt.

Dagen efter åt vi ofärdig pizza och begav oss hemåt. En bra nyår, förmodligen den bästa hittills. Hoppas det fortsätter i samma stil i fortsättningen, med årets mest tveksamma högtid.

RSS 2.0