Presentation av Rollpersoner

Odhen Calvinsson.

En gigantisk man på 220 centimeter. Ironiskt nog saknar han totalt förmågan att vara aukoritär. Han är en riktig mes, som alltid försöker vara alla till lags och som bara vill passa in. Jobbet som personalansvarig har han fått för att han är brorson till Calvin, snarare än att han har gjort sig förtjänt av det. Odhen är ingen aggressiv person, om han inte blir arg. Då blir han riktigt arg.


Hopplös "Ters" Isaacsson.

Sonen till en av De Vise. Vid unga år upptäckte hans far att han var dyslektiker, och gav honom namnet "Hopplös". Hopplös valde att lämna sin far (Hans mor, en prostituerad kvinna från grannbyn, sågs aldrig till) och leva som krignresande musiker. Musik var en sak hans far aldrig förstod sig på. Han tog sig även namnet Ters. Nu för tiden är han en cynisk liten rackare, och med sina 162 centimeter är han den kortaste i gruppen. För tillfället jobbar han som servitör och musiker på värdshuset.


Brom Rahl.

Gamlingen i gänget. 30+ och en före detta jägare. Han lever numer i byn Derut, men kommer från början från grannlandet Damarien. Han är utkastare på värdshuset. Som person är han något av en ensamvarg, som trots det aldrig tackar nej till kvinnligt umgänge. Sexuellt sådant då, självklart. Vissa kannibaliska tendenser finns i hans betéende, och vi vet inte riktigt hur det egentligen ligger till.

Kommentarer
Postat av: Markus

Dessa otroligt härliga karaktärer. Vi måste spela snart igen!! :=

2008-09-30 @ 23:13:33
URL: http://thesyndicates.blogg.se/
Postat av: Markus

Vive lá Brom!

2008-09-30 @ 23:13:51
URL: http://thesyndicates.blogg.se/
Postat av: Alex

Ah Odhen, den mannen. Spel på söndag?

2008-10-01 @ 10:30:56
URL: http://secondofdecember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0