Thimmy Rosso

Den tjocka, godhjärtade mannen som driver värdshuset Flygande Galten. Han är 53 år gammal, men har redan vita strimmor i det annars så svarta håret. Han försöker alltid att se det bästa i människor, och detta har lett till att han har hamnat i många knipor under åren. Men han har också många vänner och kontakter. Det är en person som alltid ställer upp och som är svår att ogilla. Hela hans personal är handplockad, sånär på ägarens brorson, vilken fått platsen av sin farbror Calvin, som är den egentliga ägaren av värdshuset.

Thimmy är Calvins språkrör då denna är för sjuk för att kunna umgås särskilt mycket med folk. Han bor nu för tiden på värdshuset och Thimmy kommer personligen upp med mat, kläder och allt vad han behöver. Thimmy är egentligen den enda länken Calvin har med omvärlden för tillfället.
Han har ingen familj och jobbar i princip dygnet runt på värdshuset. Det går rykten om att han är homosexuell, då han aldrig syns tillsammans med kvinnor. Men ingen har några bevis för detta.

Alla som jobbar på värdshuset svarar inför Thimmy, som i sin tur bara svarar för Calvin. Detta gör att Thimmy är en av de mest inflytelserika personerna som står utanför De Vise i Derut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0